Pravidla pro půjčování povolenek, klíčů a parkování u chalupy

K dispozici máme 3 přenosné povolenky k výjezdu a parkování na Valšovkách. Dvě povolenky jsou v kanceláři TJ a jedna je u Tomáše Michala.
Vyzvednutí povolenek a klíčů
Vyzvednutí je možné si domluvit s Terezou Matáskovou sídlící v recepci TJ (tel. 244 461 712, ordinační hodiny po 16:30-18:00 a čt 9:00-17:00) popř. v nouzi kontaktovat Tomáše Přibyla který se pokusí zařídit. Vydání povolenky nebo klíčů je vždy proti podpisu do knihy a stejně tak i jejich vrácení. Povolenka u Tomáše Michala je určena pro situace, kdy už nelze dostat povolenku z TJ, např. pozdní rozhodnutí o pobytu na Valšovkách nebo jako třetí v pořadí, pokud jsou potřeba v daný termín všechny tři povolenky.
Pro půjčování povolenek na Valšovky platí zdravý rozum a vůle se dohodnout. To, že si povolenku zamluvíte k pobytu nemusí znamenat, že ji budete mít.
Pokud si nestihnete vyzvednout „naší“ povolenku, existuje možnost zajistit si povolenku zdarma přes Veselý Výlet ( 499 874 298 nebo e-mail: info@veselyvylet.cz ). Zde Vám povolenku vystaví a pokud nestihnete vyzvednout v úředních hodinách, zanechají Vám jí po domluvě ve schránce na budově Veselého Výletu.
Parkování
Parkování je od listopadu 2013 zdarma.
U chalupy máme vyhrazena 3 parkovací místa (viz obr.), přednost parkování u chalupy mají auta s „naší“ povolenkou.
Pokud bude někdo mít povolenku z Veselého výletu, parkuje jinde (trafačka, po domluvě u „pojišťovny“), ale vždy tak, aby nebránil v provozu či neohrozil ostatní návštěvníky KRNAPU.
vystrizek.jpg